smaart v8 main window dark

Af Jens Walther, 17. april 2018

SC SOUND bliver SMAART partner

Fra årsskiftet er SC SOUND blevet SMAART partner i Danmark. I marts måned afholdt man så det første seminar omkring brug af SMAART software i København.

”Hos SC SOUND har vi et ønske om at styrke Pro Audio segmentet og være mere synlige. Derfor er vi glade for at få tilbudt dette partnerskab fra Rational Acoustics, som laver SMAART softwaren. Det er kommet i stand her i det nye år og væsentligt for os er den synergi effekt, som det har sammen med vores Adamson PA-højttaler agentur”, beretter Niels Høg, som er produktspecialist hos SC SOUND.

Selve SMAART softwaren bliver solgt via Rational Acoustics hjemmeside, men Niels Høg fortæller, at SC SOUND har mulighed for at lave tilbud og bundles, som indeholder softwaren, eksempelvis sammen med Adamson systemer. Det har udviklet sig til, at SC SOUND også kan sælge 10Eazy systemer, som bliver distribueret igennem Rational Acoustics.

SC SOUND er allerede i fuld gang med softwaren og har i marts måned lavet seminar med SMAART software i Vega i København. Her deltog ti lydteknikere i et betalt kursus, som over to dage gav indblik i brug af SMAART softwaren. SC SOUND var i denne sammenhæng arrangør, men Rational Acoustics stillede med en SMAART certificeret underviser.

ProAV Digital

Laesdetligeher 4Maj18Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • AV på hipt hostel
  • Multihus med ny lys og lyd
  • Mød Nicolai Brix
  • Flash for videofotografer
  • Hold fast i udstyret

Læs alt lige her

ProAV Expo 2018

Vil du i kontakt med beslutningstagere og slutbrugere?

Så find mere info her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 395,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her