Meyer Filmskolen

Af Jens Walther, 18. april 2018

Nyt højttalersystem på Filmskolen

Nordic Pro Audio har netop leveret Meyer Sound højttalere til en af de store biografer i Filmskolen på Holmen i København. Teknikerne på Filmskolen har selv installeret højttalersystemet, men Meyer Sound har designet, konfigureret og anvist ophængning af systemet. Efter installationen af systemet har Paul Jarvis, som er chefdesigner i Europa for Meyer Sound biograf systemer, været og kalibrere hele systemet.

Bag lærredet i biografen sidder der tre Asheron 100, som er Meyer Sounds største biografhøjttaler, suppleret med fire X800C subwoofere. Som side- og baghøjttalere er der installeret HMS10. Hele systemet er styret af en Meyer Sound Galaxy 816 speaker processor. Frank Grønbæk fra Nordic Pro Audio fortæller, at systemet blev installeret i påskeferien, og efter kalibrering blev det indviet i starten af april. Højttalersystemet er designet både til at kunne mixe i 5.1 og 7.1 surround.

ProAV Digital

Laesdetligeher 4Maj18Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • AV på hipt hostel
  • Multihus med ny lys og lyd
  • Mød Nicolai Brix
  • Flash for videofotografer
  • Hold fast i udstyret

Læs alt lige her

ProAV Expo 2018

Vil du i kontakt med beslutningstagere og slutbrugere?

Så find mere info her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 395,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her