Bose AV installatorerne lytter

Produktdagen var velbesøgt med mange AV-installatører og forhandlere.

Af Jens Walther, 1. februar 2018

Bose Professional styrer lyden!!

Bose Professional havde i slutningen af januar inviteret cremen af de danske AV-installatører til residensen på Roskildevej i Albertslund. Og formålet med denne invitation var at give en dybere præsentation til den række af nyheder, som Bose har lanceret inden for de sidste måneder.

Dagen startede med en præsentation og lytning på Bose’s EdgeMax lofthøjttalere, som er et helt nyt princip for lofthøjttalere. Edgemax højttaleren findes i en EM90 udgave til hjørneplacering og en EM180 til placering i kanten af en lang væg. Højttalerserien, som både kan køre i lavohm og i 100V, udbreder lyden i lokalet som var den en vægmonteret højttaler.

Den nye styrbare søjlehøjttaler Panaray MSA12X blev også vist frem. Lydudbredelsen styres ved hjælp af DSP bl.a. delaystyring til hver af de 12 små enheder, som der sidder i søjlehøjttaleren. Panaray MSA12x er styrbar i den vertikale plan, og i den horisontale plan har den en spredning på imponerende 160 grader.

Produktdagen hos Bose blev afsluttet med en gennemgang af deres Dante baserede konference system, ControlSpace EX. Dette system tager sig af alt audio afvikling i et konferencesystem, mikrofoner, videokonference indgange osv.

Produktdagen hos Bose var velbesøgt, i væsentlig grad af AV-installatører og forhandlere, og de fik alle god information med hjem. Læs mere om Bose’s produktdag i det kommende nummer af ProAV Magasinet.

ProAV Digital

Laesdetlige her ProAV518Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Digital mødeteknologi
  • Ekstern monitor
  • Hybridlys
  • Genbruge objektiver?

Læs alt lige her

ProAV Expo 2018

Vil du i kontakt med beslutningstagere og slutbrugere?

Så find mere info her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 395,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her