Få styr på lyden i mødelokalet

Expo18 Konf AVMobile medarbejdere, eksterne aktører, ny mødekultur og mødeformater stiller nye krav til mødelokalets indretning. Audio- og videokonferencer via Skype for Business, Webex, Zoom og lignende stiller især krav til lokalets akustik og lyd-installationer. Mød AV-eksperten Kristian Glahn, der giver overblikket over, hvilke krav vi bør stille til god lyd og, hvilke standarder vi bør kende og læne os op ad.

OM KRISTIAN GLAHN: Kristian har erfaring fra mere end 25 år i AV-branchen bl.a. fra ledende stillinger i danske AV-virksomheder. I dag driver han EnCollab - en rådgivningsvirksomhed, der rådgiver i anskaffelse og implementering af AV-udstyr.

Hør Kristian Glahns talk: Den gode lyd i morgendagens mødelokale den 31. oktober kl. 13-13.45 i Bella Center (Øst Hallen), København. Der er GRATIS ADGANG!

 

Mexpo tilmelding ORANGE 139x40px

 

Du kan også møde

På årets ProAV Expo2018 inviterer vi også til oplæg om 'Vejen fra IT til AV', taleforståelighed i AV-produktioner, en paneldebat om frekvensernes fremtid og 20 andre ekspert-indlæg med kreative branchefolk fra både indland og udland.

Se program for begge dage her

PROAV Expo

er Skandinaviens største AV-messe, her mødes branchefolk, virksomheder, læreanstalter og forretninger og henter ny inspiration til indretning af mødelokaler med skærme og lyd, kameratilbehør, audio- og lys-udstyr til events og installationer og meget mere. Du kan opleve flere end 20 inspirerende talks fra ind- og udland og møde mere end 70 udstillere. På mange af standene kan man opleve nye modeller, før de kommer til landet - og få lov til at kigge nærmere og teste udstyret.

Se udstillerne (https://www.proavmagasinet.dk/proav-expo/udstillere)
Se alle talerne (https://www.proavmagasinet.dk/proav-expo/talere)

 

ProAV Expo er for dig

der arbejder med og interesserer dig for AV-udstyr, hvad enten det er indretning af mødelokaler, konferencelokaler, restauranter, cafeer mv. På ProAV Expo2018 får du muligheden for at kigge om bag produkterne og få en samtale med forhandlerne, du møder fagfolk i branchen, og det er her du finder nyheder fra alle de toneangivende brands.

ProAV Expo er gratis

ProAV Expo2018 foregår den 31. oktober og 1. november 2018.

Åbningstider er onsdag fra 10 – 19 og torsdag 10 – 17.

Det foregår i Bella Center, Øst-hallen (som ligger tættest på Metroen)

Der er gratis adgang, du skal bare sørge for at have en adgangsbillet med.

Mexpo tilmelding ORANGE 139x40px

 

Følg os også på:

Facebook - https://www.facebook.com/proavmedia

Twitter - https://twitter.com/ProAVMedia

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/proavmedia/

Instagram: https://www.instagram.com/proav_media/

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her