8. maj 2010

Unik BBC-naturdokumentar: Livets Planet

 

Livets Planet viser en række fantastiske optagelser af dyrearternes livtag med deres udfordringer, fra pukkelhvalernes dramatiske parringskampe over de kæmpestore humboldt-blæksprutters fælles, natlige jagtudflugter til den legendariske komodovaran, der nedlægger byttedyr så store som okser.

Seriens ti afsnit er filmet i HD med nye og banebrydende kamerateknikker og viser helt nye sider af de vidt forskellige dyrearters ekstreme indsats i kampen for livet. Serien tog fire år at producere, med et års omfattende research og næsten tre års filmning med i alt 150 individuelle optagerejser på samtlige syv kontinenter, hvoraf flere ligefrem havde karakter af egentlige ekspeditioner til nogle af klodens fjerneste og mest uvejsomme områder.

Skuespilleren Sofie Gråbøl lægger dansk stemme til seriens fantastiske fortælling - den britiske originalversion blev speaket af Sir David Attenborough, mens Oprah Winfrey stod for den amerikanske udgave.

Musikken til Livets planet er skabt til serien af den prisbelønnede komponist George Fenton, som også stod bag temamusikken til BBC-serierne Vores planet (Planet Earth) og Den Blå Planet(The Blue Planet).

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her