3. februar 2011

Tv-guld til håndboldherrerne

 Man skal tilbage til de glade fodbolddage i Sverige i 1992 for at finde sportsbegivenheder, hvor seertallene kan måle sig med dem fra VM-finale. Dengang så 2.655.000 danskere med i semifinale-dramaet mod Holland, mens 2.632.000 så EM-finalen mod Tyskland.

Af de mange seere til VM-finalen valgte hovedparten af se kampen på TV 2. Således så 1.448.000 danskere VM-finalen på TV 2, mens 1.222.000 fulgte dramaet på DR1 og DR HD, viser Gallups officielle seertal. Det glæder TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, der betragter danskernes valg som en cadeau til TV 2s måde at dække den slags events på.

I det hele taget blev VM-slutrunden en stor tv-begivenhed. Faktisk er det den mest sete håndboldslutrunde nogensinde, og alle danskere brugte i gennemsnit 9 timer og 50 minutter i selskab med de danske håndboldherrer på TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT, DR1 og DR HD. Her står TV 2-gruppen for 58 procent, mens DR1 og DR HD står for 42 procent.


ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her