20. januar 2015

TV 2 SPORT godt fra start

TV 2 SPORT kom med fuld fart ud af startboksen ved premieren fredag 9. januar kl. 18.30, hvor danskerne tog flot imod kanalen. Det viser Gallups seermålinger for TV 2 SPORTs premiereweekend.TV 2s sportskanal fik den bedste premiere, en dansk sportskanal nogensinde har fået. I de første tre dage stod TV 2 SPORT for tre procent af danskernes tv-sening.

 

Det gør kanalen til Danmarks ottendestørste blandt alle kanaler i den forgangne weekend, der var præget af store nyheder om storm, oversvømmelser og den folkelige manifestation i Paris mod terror.

 

Målt på hele premieredagen fredag var TV 2 SPORT femtestørst blandt alle danske kanaler, selv om kanalen denne dag kun sendte fra kl. 18.30. I en periode fredag aften var TV 2 SPORT Danmarks næstmest sete kanal.

 

"Jeg er enormt stolt af, at danskerne har taget så godt imod TV 2 SPORT. Jeg er især glad for, at alsidigheden ser ud til at tiltrække seerne og at seertallene for weekenden er endnu bedre, end jeg havde turdet håbe på, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her