20. august 2010

TV 2 NEWS sætter fokus på Pakistan


Fra klokken 8 om morgenen og indtil klokken 22.30 vil TV 2 NEWS dække katastrofen, bl.a. med rapporter fra TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt, der befinder sig i det katastroferamte område i Pakistan.

I NEWS-studiet vil TV 2s korrespondent Simi Jan, der kender Pakistan som fast korrespondent, medvirke som ekspert og medinterviewer. TV 2 NEWS får også besøg af danske og internationale eksperter og politikere, ligesom personer fra organisationerne Læger uden Grænser, Dansk Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, UNICEF, Red Barnet og Caritas beretter om nødhjælpsarbejdet i Pakistan.

TV 2 NEWS står for den redaktionelle dækning, og i dagens udsendelser vil der desuden blive orienteret om, hvordan privatpersoner og virksomheder kan give et bidrag til nødhjælpsorganisationerne og dermed hjælpe ofrene i Pakistan.


ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her