3. februar 2011

TV 2 NEWS i S-togene

 TV 2 NEWS er i forvejen til stede på DSB’s infoskærme på en række stationer samt i udvalgte busser og tog. TV 2 NEWS er også på skærmen i flere kommuner, skoler, tankstationer samt en række butikker over hele landet.

- TV 2 NEWS er nu danskernes primære nyhedsformidler i det offentlige rum, og dermed har vi nået et vigtigt strategisk mål. Det betyder rigtig meget for os også at komme ud i S-togene, hvor masser af mennesker i hovedstads-området dagligt pendler til og fra arbejde, siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 NEWS.

Aftalen med Commute Media betyder, at TV 2 NEWS foretager en redaktionel oprustning, så infoskærmene i togene og rundt omkring i hele landet nu opdateres med flere nyheder, sport, finans og vejr hele døgnet rundt alle ugens dage. Det er udvalgte nyheder fra TV 2 NEWS, der kan ses i S-togene med 10 indslag af ca. 30 sekunder, der vises i rotation med andre indslag.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her