6. januar 2011

TV 2 NEWS er lige så stor som DR1

 TV 2s hovedkanal er fortsat den nyhedsleverandør, som allerflest danskere bruger – og bruger mest tid på. Godt 50 procent af danskernes sening af landsdækkende og regionale nyheder foregår på TV 2 (målt blandt alle danskere på 12 år og derover). 

DR 1 og TV 2 NEWS står i 2010 for hver 21 procent af danskernes nyhedssening. De resterende procenter – tilsammen knap otte procent – tilfalder DR2 og DR Update.

TV 2 NEWS vil også bruge ressourcer på at sikre yderligere journalistisk tyngde i programfladen. Et af de steder, hvor TV 2 NEWS satser stort, er på folketingsvalget, der bliver et af højdepunkterne i 2011.

- 2011 bliver særdeles spændende i dansk politik, og TV 2 har allerede taget hul på valgkampen med flere tv-dueller. Folketingsvalget bliver – som meningsmålingerne ser ud lige nu - ”vind eller forsvind” for en del af de tunge politikere på Christiansborg, og det er klart, at partierne og politikerne vil kæmpe for hver eneste stemme, siger Mikkel Hertz.

En af nyskabelserne på TV 2 NEWS bliver, at kanalen fra februar får fast sportsvært i NEWS’ stærke morgenflade. Det sker for at sikre flere og bedre sportsnyheder fra værter, som brænder for stoffet.

TV 2 NEWS havde i 2010 cirka 750.000 daglige seere – cirka 100.000 flere end i 2009. NEWS-seerne brugte hver knap 40 minutter om dagen på at se kanalen.


ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her