10. februar 2011

TV 2 må ikke byde på ny radio

 - Det er meget ærgerligt, at vi ikke må være med. TV 2s arbejde gennem de seneste måneder med ideer og programforslag til news/talk-radioen har vist, at TV 2 – alene eller i samarbejde med andre medievirksomheder – kunne have afleveret et spændende bud på en nyskabende public service-radio, siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup.

Merete Eldrup tilføjer, at EU-omstruktureringsplanen, der nu har været under behandling i mere end to år, indeholder meget snærende bånd.

- TV 2 har kortvarigt trukket beløb på en statslig kredit og har betalt almindelig markedsrente for dette. Dette lån er afviklet for næsten et halvt år siden, og alligevel sidder TV 2 fortsat i en spændetrøje, som nu forhindrer, at vi kan være med til at udvikle en moderne radiokanal med fokus på nyheder, debat og kultur. Det beklager jeg dybt på TV 2s vegne – og på vegne af den konkurrence om news/talk-radioen, som har mistet en stærk byder, siger Merete Eldrup.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her