7. januar 2014

TV 2 hyrer endnu en underholdningsredaktør

TV 2 henter endnu en underholdningsredaktør og ansætter Thomas Richardt Strøbech, der kommer fra en stilling som kreativ direktør i produktions-selskabet Blu.Ansættelsen, der altså udvider TV 2's redaktørkorps med en ekstra mand, er en del af den nye programstrategi for TV 2, der bl.a. betyder øget fokus på underholdning på hovedkanalen: Her skal være underholdning til familien Danmark både fredag, lørdag og søndag.

 

Thomas Richardt Strøbech har mange års erfaring med dansk underholdnings-tv – bl.a. som underholdningschef på Nordisk Film, programdirektør og udviklingschef på Mastiff, hvor han også har været producent, redaktionschef og tilrettelægger på et utal af programmer til både TV 2, DR1 og TV3.

 

Han har bl.a. været en af hovedkræfterne bag 'Vild med dans', været ankermand på 'Maestro' og 'X-Faktor'. "Han ved, hvad der skal til for at skrue et godt underholdningsshow sammen – og det får han brug for nu, hvor TV 2 for alvor skruer op for ambitionerne for weekendunderholdningen," siger TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard, i en pressemeddelelse.

 

Thomas Richardt Strøbech tiltrådte 1. januar 2014.

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her