21. marts 2011

TV 2 fornyer aftenfladen mellem 18 og 19

 - 18-NYHEDERNE er en af vores store nyhedsudsendelser, og den skal fortsat give danskerne et godt overblik over dagens væsentligste begivenheder. Vi har givet den et løft både visuelt og indholdsmæssigt, og så bliver den bundet sammen af en nyhedsvært – ofte Per Christiansen – og en sportsvært, siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør på TV 2, og fortsætter:

- Den lange vejrudsigt rykker vi tættere på 19-NYHEDERNE, hvor der er flere seere ved skærmen. Vejret er noget, der optager rigtig mange danskere, og med etableringen af TV 2s eget vejrcenter har vi opprioriteret formidlingen af vejret til danskerne.

I efteråret 2010 relancerede TV 2 den sene aftenflade efter klokken 22 med en mere dynamisk og moderne nyhedsblok, danske egenproduktioner og det nye late night-show ”Natholdet”. Relanceringen har styrket TV 2s såkaldte late prime-flade, og nu er tiden altså kommet til early prime.

Styrkelsen af den tidlige og sene flade er et led i en programstrategi, der skal give seerne en bedre flade og samlet set gavne TV 2s seerandel.

- TV 2 er stærk i primetime, hvor det er lykkedes at forny fladen og samtidig pleje de store klassikere. Nu gælder det flankerne, hvor vi med indsatsen i late prime har løftet vores share betydeligt. Næste flanke er optimeringen af båndet mellem 18-19, der er hele indgangen til primetime, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.


ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her