15. juni 2010

To guldnymfer til DR i Monte Carlo

Det var producent Piv Bernth fra DR Fiktion, der hentede dramaprisen for Forbrydelsen II. Hun er vant til at blive hædret. Hun fik en Emmy i 2003 for DRs dramaserie Nikolaj og Julie, og lige nu er amerikanere for øvrigt ved at lave en såkaldt TV-pilot af første del af Forbrydelsen, som hun også var producent af.

Piv Bernth fik nymfen i kampen med eksempelvis producenterne bag serier som 'Merlin' og 'The Tudors', som også er kendt fra DR TV.
Forbrydelsen II var nomineret i fire kategorier i Monaco. For tredje gang siden 2003 lykkedes det også DR Dokumentar at få Guldnymfen i Monte Carlo for Bedste Nyhedsdokumentar. Den går til dokumentaren SOS - Fanget af Pirater, der havde premiere på DR1 i september sidste år og var tilrettelagt af Nils Giversen.

Foto: Tine Harden.
ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her