9. december 2010

Susanne Bier får endnu en pris

"Hævnen" havde international premiere på festivalen i Toronto og har siden modtaget både hovedprisen og publikumsprisen ved filmfestivalen i Rom og priser for bedste instruktion og manuskript i Sevilla.

Filmen bliver for øvrigt også lige nu vist i Norge og Sverige, og den kommer også snart på lærrederne i Italien og Spanien. Det sker i starten af 2011. 

Filmen trækker spor fra hverdagen i en afrikansk flygtningelejr til idyllen i en sovende dansk provinsby, hvor to danske familier krydser hinanden, og et usædvanligt og farligt venskab opstår. Trine Dyrholm spiller lægen Marianne og Mikael Persbrandt hendes svenske mand Anton. Ulrich Thomsen ses i den tredje store rolle som enkemanden Claus.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her