19. august 2010

Stærkt efterår i vente på TV 2.

 
 Efterårsplanen er en ambitiøs plan, hvor det bl.a. handler om at bygge de nye hits, vi har skabt, op til at blive endnu stærkere. Efterårsplanen har f.eks. fokus på stærke live-programmer fredag og lørdag samt på nye programmer i den sene aftenflade. I den sene aftenflade byder TV 2 på tre nye programserier. 

Her kan man glæde sig til "Natholdet", et satirisk late night-show med Anders Breinholt, samt reportageprogrammerne "Station 2: Politirapporten" og "Skagen amok".  TV 2 byder også på flere nyklassikere i efteråret. Blandt andet vender TV 2s successerie "Lærkevej" tilbage med 12 nye afsnit. "Bingo Banko" er også klar til at genindtage de danske hjem med den største lørdagssucces på dansk tv i fem år, ligesom fredag aften igen byder på live-comedy i "Live fra Bremen" og talkshowet "Aloha!".

Efteråret byder også på underholdningsflagskibet "Vild med dans" med nye kendte deltagere og med en ny kvindelig vært. Klassikerne tæller også TV 2-successer som "Hvem vil være millionær?", "Station 2", "Alarm 112", "Liebhaverne", "Desperate Housewives", "Dagens mand", "Operation X", "TV 2 dok." og "Basta" i en fornyet udgave.

ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her