7. januar 2011

SBS TV vandt seerandele for tredje år i træk

 I 2010 øgede SBS-kanalerne, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren og The Voice TV sine seerandele i målgruppen 15-50 med 10 procent i forhold til 2009. I alt havde SBS TV i 2010 en samlet seerandel på 16,2 procent i målgruppen.

Især hovedkanalen, Kanal 5, havde et godt 2010 og oplevede en vækst på 18 procent. Kanal 5 havde i 2010 premiere på programmet ”4-Stjerners Middag”, der blev sendt både forår og efterår. Programmet hævede seerandelen i sendetidspunktet 19-20 med 149 procent i sendingstidspunktet sammenlignet med året før. I 2011 fortsætter SBS TV satsningen og har videreudviklet programmet, så det nu hedder ”4-Stjerners Rejse”, og sender de kendte en tur til udlandet for at lave mad.

Kanal 4 havde også et godt 2010 med en seervækst på syv procent. Især lykkedes det programmet ”Danmarks næste Topmodel” med Caroline Fleming at tiltrække nye seere i den yngre målgruppe.

Mandekanalen 6’eren blev i efteråret 2010 hjemmebane for Premier League, da SBS TV sikrede sig rettigheden til den bedste engelske fodbold for de næste tre år. Danmarks eneste tv-kanal for mænd har siden Premier League-sæsonen blev fløjtet i gang øget seerandelen med 12 procent.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her