30. april 2015

Samsung Business i Danmark

Samsung øger sit fokus på forretningsløsninger med initiativet Samsung Business. Det nye initiativ betyder, at Samsung har samlet sine løsninger målrettet erhvervsmarkedet ved at introducere et innovativt økosystem.

”Efterhånden som flere virksomheder implementerer nye systemer og processer, der er opkoblet til internettet, skabes forudsætningerne for øget produktivitet og lønsomhed, samtidig med, at det bidrager til en øget kundeværdi. Inden for rammerne af Samsung Business tilbyder vi nu tjenester, der giver virksomhederne mulighed for fuldt ud at udnytte de muligheder, som den nye teknologi indebærer”, siger Annika Roupé, Vice President Enterprise Business Team Samsung Nordics.

Samsungs ’SMART Signage’ hjælper eksempelvis passagererne i lufthavnen med at få information om afgange og ankomster. Skærmenes design, som har en øget læsbarhed, passer også godt til lufthavnens kommercielle aktiviteter.

Samsung Business indeholder bl.a. innovative løsninger, som skaber engagerende shopping- og hoteloplevelser til detailhandlen og restaurationsbranchen. For eksempel kan et prøverum i en tøjbutik udstyres med ’Mirror Solution’, der kan vise kunden tøjet fra alle vinkler. På et hotel, som er udstyret med ’Smart Hotel Solution’, kan gæsterne nemt og trådløst streame indhold, direkte fra deres telefon og til hotelværelsets TV. Samtidig tilpasses lyset i rummet automatisk til forholdene.

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her