18. juni 2010

Rolls Royce fra Polycom

 
Videokonferencerummet OTX 300 leveres fuldt færdigt med specialdesignet bord med integreret fælles mødeskærm, individuelle skærme til deltagerne, stole og andet udstyr.

Lave totalomkostninger
Trods størrelse og pris er mange organisationer interesseret i sådanne systemer. Ifølge analytiker Wainhouse Research vil markedet blive fordoblet fra 2009 til omkring 900 millioner dollars i 2012.

Forbedrede systemer

Systemet har HD-kvalitet til både lyd og billede. Med teknologien H.264 High Profile, en ny komprimeringsteknologi også fra Polycom, er kravet om båndbredde kun op til halvdelen af konkurrerende systemer.

Andre finesser:
OTX 300 har en fleksibel rumløsning med indbyggede fysiske mødeborde og stole, brugerdefinerede displays, styreenheder og mulighed for real-tids-samarbejde inden for alle typer af filer parallelt til selve videomøderne.

Alle systemer er åbne og kan kommunikere med de fleste andre systemer i verden, herunder mødedeltagere, der sidder med pc på eget kontor, og med alle, der kommunikerer fra Microsofts Communication Server og kommunikationsløsninger på en pc. 

OTX (Open TelePresence Experience) er designet til større virksomheder, men har ifølge Polycom markedets laveste samlede omkostninger (TCO). Systemet er usynligt integreret med omkring to millioner videokonference-systemer verden over.

ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her