28. april 2015

Produktionsselskab udvider ejerkredsen

Produktionsselskabet Shark Explosion Diamond Lightning udvider ledelsen og ejerkredsen med Thomas Meyer, der kommer fra en stilling som programchef hos Mastiff TV. Samtidig skifter firmaet også navn til Diamond.

”De bedste tv-programmer, jeg har været med til at lave, er blevet til, sammen med ham. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at Thomas sætter sit fingeraftryk på vores nuværende og kommende produktioner,” siger medstifter og -ejer Ask Greiffenberg i meddelelsen.Thomas Meyer kommer fra Mastiff TV som producent, udviklingschef og programchef, men siger, at nye eventyr i den ny, mindre konstellation nu trækker.

Shark Explosion Diamond Lightning blev etableret for knapt et år siden med ambitionen om at skabe et ”underholdnings-hus” med fokus på bl.a. tv-shows og -events. Bag selskabet står tre mediefolk med rødder i tv- og reklamebranchen: Ask Greiffenberg, Kasper Lange og Simon Engstrøm.

ProAV Digital

ProAV 3DIGI 19 forside WWW

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Schmidts Radio
  • Test 4K kamera
  • DPA 6060/6066
  • ISE 2019
  • AFUK

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her