16. november 2010

Populært at podcaste P1-programmer

De mest hentede programmer i september var ’Harddisken’, skarpt forfulgt af ’Orientering’ og på tredjepladsen kommer ’Sprogminuttet’, der bliver sendt alle hverdage på P1.

Medieforsker Dennis Christensen fra DR Medieforskning ser flere forklaringer på, at danskerne er blevet så ivrige efter at hente de podcastede udsendelser.

”Jeg tror, podcast er en medieform med fremtiden for sig, og det gælder ikke mindst P1-indhold. Vi stiller udsendelser til rådighed for en gruppe lyttere, som ellers ikke ville have mulighed for at høre taleradio klokken 14.00 eller på et andet tidspunkt, hvor de for eksempel arbejder eller læser. Samtidig er den øgede udbredelse af smartphones med mere med til at gøre det nemmere at have sine radioprogrammer med sig på farten,” siger han.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her