Torben Aalykke foran en DX12 monitor fra APG

6. oktober 2015

Nyt Pro Audio firma

Torben Aalykke, som i mange år har været medarbejder hos PSS, er blevet direktør for Nordic Pro Audio. Det nye firma har overtaget distributionen af Wisycom, det italienske firma, som laver trådløse mikrofoner og teknologi. Wisycom har haft stor succes i Danmark, hvor firmaet har sat sig på de vigtigste broadcast kunder indenfor trådløs audio. Denne position er i høj grad skabt af netop Torben Aalykke, da distributionen tidligere lå hos PSS.  Nordic Pro Audio bliver samtidig også Pro forhandler af mikrofoner fra den danske producent DPA Microphones.

Samtidig og på samme adresse etableres Wisycom Nordic, som bliver det nordiske hovedkontor for Wisycom’s produkter. Torben Aalykke fortæller, at dette firma væsentlig skal yde support til de lokale distributører i de nordiske lande.  Det dybe samarbejde mellem det nye danske firma og den italienske producent har været et ønske fra Wisycom igennem mange år, men nu er det blevet en realitet. Det nye ”dobbelte” firma får adresse på Bjerringbrovej i Rødovre.

Af: Jens Walther

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her