10. juni 2011

Nyt konsortium inden for videotelepresence

 OVCC er et samarbejde mellem Polycom og nogle af verdens største service providers indenfor telekommunikation. Målet er at gøre det lettere for virksomheder, organisationer og forskningsinstitutioner at kommunikere globalt via video og telepresence uden netværksproblemer.

Løsningen vil være baseret på åbne standarder og i modsætning til lignende lukkede systemer, er det planen, at OVCC skal kunne håndtere udstyr fra alle leverandører og alle typer af videokommunikation fra de største telepresencesystemer i væg-størrelse til videotelefoner og mobile enheder.

Foruden Polycom består OVCC af følgende virksomheder: Airtel, AT&T, BCS Global, BT Conferencing, Cable&Wireless Worldwide, Global Crossing, Glowpoint, iFormata Communications, Masergy, Orange Business Services, PCCW Global, Telefonica, Telstra, og Verizon og yderligere service providere ventes at deltage.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her