TV2 nyhedsstudie

25. januar 2016

Nyskabelser på TV 2

En lang række nyskabelser i 19 Nyhederne blev lanceret medio januar – eksempelvis interviews, der fortsætter på tv2.dk efter tv-udsendelsen, ny 3D-grafik mv.

’Efter 19’ er navnet på vores udvidelse på tv2.dk, hvor vi vil fortsætte et interview fra 19 Nyhederne i 15-25 minutter, efter at udsendelsen er slut på tv. På den måde adresserer vi den udfordring, at flow-tv er envejskommunikation i en tid, hvor mange har vænnet sig til at have indflydelse og give deres mening til kende,” siger chefredaktør Jacob Kwon, TV 2 Nyhederne.   

Foruden de indholdsmæssige nyskabelser får 19 Nyhederne også ny tv-grafik og en ny type virtuel 3D-grafik – den såkaldte augmented reality (AR). ”AR er er det seneste nye inden for grafisk tv-formidling. Det er en 3D-grafik blandet med fysiske elementer som f.eks. en skærm eller et bord, og disse grafiske elementer er velegnede til pædagogisk formidling af visse komplicerede historier,” siger Jacob Kwon.

ProAV Digital

ProAV 3DIGI 19 forside WWW

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Schmidts Radio
  • Test 4K kamera
  • DPA 6060/6066
  • ISE 2019
  • AFUK

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her