15. november 2010

Ny teknik til forretningsrejser

Både de adspurgte rejsebestillere og rejsende mente, at nye teknikbaserede kommunikationsmetoder nu er normen for de fleste interne møder. Men kun 22 % af de rejsende mente, at videokonferencer giver dem mulighed for at påvirke, forhandle og opretholde de relationer, som er nødvendige for indtægtsgivende aktiviteter og gode kundekontakter.

Resultaterne i studiet slår også hul på myten om, at det er den unge generation, som leder efterspørgslen efter ny teknik. Stadig flere vil begynde at anvende nye kommunikationsmetoder for at reducere antallet af rejser, men også øge produktiviteten under rejser. Det gælder i lige så høj grad for de erfarne forretningsrejsende som for de yngre generationer.

– Tilpasning til ny teknik er uafhængig af alder. De rejsende vil anvende de værktøjer og metoder, som kan imødekomme deres egne og firmaets mål, uanset hvor længe eller på hvilket niveau, de har arbejdet i forretningsverdenen, siger Kaveh Atrak, administrerende direktør for American Express Business Travel Norden.

For at gøre det enklere for erhvervslivet har American Express Business Travel indgået et nyt samarbejde med Cisco, som indebærer, at erhvervskunder kan drage nytte af Ciscos offentligt tilgængelige steder for TelePresence. Tilgængeligheden til både offentlige og private rum giver firmaerne flere alternativer til at opnå deres forretningsrejsemål og spareplaner.

– I forretningsverdenen fokuserer alle på ROI. Også rejsebestillere skal kvantificere forskellige fordele for at motivere de resurser, som kræves i tid, budget og opmærksomhed fra ledelsen. For at hjælpe dem har vi lavet et særligt uddannelses- og informationswebsite om forskellige rejsemuligheder i dag.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her