160429152027 Mediateket 720x480

Af Birgit Waltenburg, 3. maj 2016

Nu 3 virksomheder i een!

Den norske virksomhed Mediateket er gået sammen med AVIT-Systems og Video 4 i en ny koncern, og det er igen investeringsvirksomheden Atlantis Vest, der står bag opkøbet.

I den nye koncern bliver Mediateket en central del af en vigtig international leverandør og vil dermed få brug for sin ekspertise som rådgiver, systemintegrator og systemudvikler i en meget større skala end hidtil.

Den nye koncern vil tilbyde et bredt udvalg af medieløsninger- og tjenester til virksomheder, primært i Skandinavien og Nord-Europa.

– Medieproduktionsbranchen er i kraftig forandring og vores styrke har altid været at ligge i front med at tilbyde det, som kunderne til enhver tid har behov for, siger Gro Setereng, som er adm direktør for Mediateket.

– Med investeringen ønsker vi at skabe en tung skandinavisk leverandør, som kan vokse sign endnu større og levere fremtidssikrede tjenester og løsninger i en international arena, udtaler Trond Valvik, investeringsdirektør i Atlantis Vest.

Samlet har de tre selskaber en omsætning på lige under 300 millioner kroner, 71 ansatte og kontorer i hele Skandinavien. Selskabet, som ny består af AVIT-Systems, Video 4 og Mediateket vil få tilført yderligere vækstkapital for at videreudvikle koncernen.

Læs meget mere om den spændende fusion i næste nummer af Monitor, som udkommer 3. juni.

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her