30. maj 2011

MTG/TV 3 indgår stor filmaftale

 Aftalen sikrer en lang række blockbuster-film samt ikke mindst online- og mobilrettigheder fra det førende Hollywood-studies produktioner til TV3-kanalerne og Viaplay m.fl. Aftalen begynder fra 2012.

- For TV3-kanalerne og Viaplay er dette et utrolig vigtigt, strategisk træk til glæde for ikke mindst seerne. Vi satser som bekendt meget på danske egenproduktioner, men vi ved også, at film og serier er et meget vigtigt område for vores kanaler og for Viaplay. Derfor er det med stor glæde, vi nu har sikret os denne eksklusive aftale, så seerne også fremover får de bedste og nyeste film samt serier på vore kanaler, siger TV3’s administrerende direktør Kim Poder.

Aftalen omfatter førstegangs-visninger af eksempelvis film som Wall Street: Money Never Sleeps, Black Swan, Never Let Me Go, The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader, Gulliver's Travels og X-Men: First Class. Dertil kommer også retten til visning af en lang række klassiske titler, såsom Titanic, Independence Day and Braveheart.

Aftalen sikrer også seerne og TV3-kanalerne Fox US Network Televisions tv-serier, der produceres fra 2012. Tidligere Fox-serier som Buffy – The Vampire Slayer, The X-Files, Ally McBeal, 24 og Prison Break indgår ligeledes aftalen sammen med et stort bibliotek af miniserier mv.

Aftalen er skandinavisk og sikrer visning på Viasat’s førende tv-kanaler: TV3, TV6, TV8, TV3+, TV3+ HD, Viasat4, TV3 PULS og TV10. Samme udvalg bliver også tilgængeligt for Viaplay.

Marion Edwards, præsident for International Television i Twentieth Century Fox Television Distribution, siger: - Fox og Viasat/TV3 er de perfekte partnere på det skandinaviske marked, hvor Viasats popularitet og dækning kombineret med Fox’ film og serier giver seerne det bedste af det bedste.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her