11. december 2013

Miki Mistrati bliver tv-dokumentarchef på Eb.dk

Ekstra Bladets tidligere nyhedschef Miki Mistrati skifter fokus på Rådhuspladsen - fra avisnyheder til tv-dokumentar.I en nyoprettet stilling som tv-dokumentarchef skal han opbygge en tv-dokumentarredaktion, der bl.a. skal udvikle og producere et nyt dokumentarformat, 'SnapDoc' til Eb.dk.

Dokumentarredaktionen er del af Ekstra Bladets igangværende web-tv offensiv og skal for første gang udfordre DR og TV 2 på dokumentarbanen, lyder ambitionen: “Flere og flere brugere og seere søger deres film, nyheder og afsløringer på nettet, så vi skal være der for Danmarks støt stigende seere til kvalitets tv på nettet," siger adm. chefredaktør Poul Madsen i en pressemeddelelse.

 

Eb.dks nye dokumentartilbud SnapDocs skal brydes op i mindre enheder og skræddersys til web. Længden varierer mellem 5-20 minutter. "SnapDocs bliver gratis for vores brugere, fordi store historier fortjener et stort publikum," siger Poul Madsen.

 

Miki Mistrati har mere end 40 dokumentarfilm og tv-reportager bag sig bl.a. som tidligere medejer af det hedengangne Bastard Film. Han har været på Ekstra Bladet siden 2009.

 

Den nyetablerede SnapDoc-redaktionen udgør aktuelt fire graverjournalister.“Vi lever i en global verden, hvor nettet ikke har grænser. Det vil vi udnytte," siger Ekstra Bladets tv-direktør Thomas Stokholm i meddelelsen.

ProAV Digital

ProAV 3DIGI 19 forside WWW

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Schmidts Radio
  • Test 4K kamera
  • DPA 6060/6066
  • ISE 2019
  • AFUK

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her