3. maj 2011

Mere motorsport på TV3+

 TV3+ har nemlig erhvervet sig rettighederne til både Grand Prix-serien og World Cup i speedway. Den spændende Grand Prix-serie begyndte i lørdags i Leszno i Polen. TV3+ sender direkte fra alle 11 Grand Prix’er. Naturligvis også, når verdens bedste speedway-kørere runder Parken lørdag den 11. juni og Vojens 10. september.

Med i serien kører to danskere, talentfulde Kenneth Bjerre og den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen. Kenneth regnes af mange for at være et godt bud på en kommende verdensmester. I 2010-sæsonen sluttede han på en 7. plads i den intense Grand Prix-serie. Nicki Pedersen vandt det individuelle VM i 2003, 2007 samt i 2008 og har været med til at vinde VM for hold i både 2006 og 2008.

Ud over Grand Prix-serien har TV3+ også sikret sig VM for hold (World Cup), der afvikles mellem den 9. og 16. juli. Den første runde den 9. juli køres i Vojens. Og her har Danmark noget at leve op til som den mest vindende nation i VM for hold med intet mindre 13 VM-titler.

”Siden Ole Olsens, Hans Nielsen og Erik Gundersen og Jan Os storhedsdage har speedway været en del af danskernes motorsports-dna, og jeg er utrolig stolt af, vi nu kan føje denne rettighed til vores bælte af intens race til seerne. Speedway er utrolig tv-egnet, og der er altid både dramatik og tætte løb i vente. I år ser sæsonen meget spændende ud, og vi har alle store forventninger til de to danske kørere. Og så ser jeg frem til, at vi ikke alene kan præsentere speedway på TV3+, men også på TV3+ HD, hvor sporten for alvor får et løft af de flotte billeder, udtaler TV3-Sportens chef, Peter Nørrelund.

ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her