14. marts 2011

Mere fodbold i 3D

 Er man i besiddelse af en 3D fladskærm, og det rigtige abonnement fra Viasat, så kan kampen følges i 3D. Det gælder også Bayern München mod Inter, som bliver vist umiddelbart efter. Den italienske klub ser ud til at have genvundet mesterskabsformen under den nye træner Leonardo, men de har stadig et nederlag fra første kamp.

”Det er virkelig en fantastisk oplevelse at se fodbold i 3D, og derfor glæder det mig, at vi igen kan tilbyde kampe fra 1/8-finalen af Champions League. Der bliver uden tvivl masser af drama på banen, og jeg kan forsikre, at det opleves mere intenst, når man ser kampene i 3D,” siger adm. direktør hos Viasat, Jesper Grønholdt.

De to Champions League-kampe på tirsdag bliver den 6. og 7. begivenhed, som Viasat sender i 3D, siden Viasat lancerede sin 3D-tjeneste i midten af december sidste år. Viasat har tidligere tilbudt sine kunder to ishockeykampe samt golfturneringen Sony Open fra Hawaii. Da FCK mødte Chelsea i Parken d. 22. februar, stod Viasat for både produktionen og distributionen af kampen. Kampen var den første 3D-produktion i Danmark, og den blev vist i Danmark, Sverige og Norge.

Viasat er stadig den eneste distributør i Danmark, som tilbyder 3D. Viasats 3D lancering sker i et samarbejde med Samsung. Udsendelse af 3D live foretages sammen med SES-ASTRA.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her