twentyfour

23. juni 2015

Litecom og 24/7 styrker samarbejdet

Litecom og Twentyfourseven har gennem mange år haft et godt samarbejde, men man har længe haft lyst til at effektivisere, så det  kører endnu lettere i pressede situationer. Derfor var den ”lige til højrebenet” at Litecom har en afdeling i samme bygning som Twentyfourseven. Her har man et bredt udvalg af de lysprodukter Litecom også har i hovedafdelingen i Kastrup eller Bromma i Sverige. ”Og mangler der noget, kan vi hurtigt få det ud fra vores hovedafdeling” forklarer CEO for Litecom Torben Merrildgaard, som vi møder sammen med landechef Thomas Neye fra Twentyfourseven. ”Der er ingen ændringer i vores samarbejde, andet end det bliver endnu mere effektivt, og vi endnu bedre kan servicere vores kunder” forklarer Thomas Neye.

Torben fra Litecom tilføjer at man med det nye lokale nu også har en City afdeling, så de hurtigere kan servicere andre af deres lys-kunder ligesom man hurtigere har eksperter til at råde Twentyfourseven.

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her