CitizenDane GN

Af Birgit Waltenburg, 22. marts 2019

Jubilæumsvideo vinder pris

Citizen Dane er i gang med at producere en serie på 10 små film, der fortæller GN's utrolige historie i anledning af selskabets 150 års jubilæum.

Den første film har netop vundet 2 priser: Vinder af Global Film Festival Awards og en ”Award of Excellence” ved Best Shorts. 

Filmen, som er instrueret af Marcus Mandal, er lidt speciel, idet Citizen Dane har udviklet helt  nye måder til at levendegøre gamle sort/hvide fotos. Dermed bidrager man også til at aktivere GN's historie.

Marcus Mandal portraetPå billedet ses instruktør Marcus Mandal; i baggrunden ses nogle af de mange priser, han har vundet.

”Vi ved, at mange virksomheder er stolte af deres historie, men har svært ved at bruge den til noget. Jeg synes det kunne være enormt spændende at hjælpe nogen af dem med at aktivere de historier, der ligger gemt rundt omkring i papkasser med sort-hvide fotos”, siger Marcus Mandal.

Se filmen her

Marcus Mandal har for Nordisk Film instrueret historiske dokumentarfilm som ”Karen Blixen – Out of This World”, og tv-serien ”En Kongelig Familie”, der er blevet vist i flere end 150 lande på tv-stationer som History Channel og Discovery Channel. Hos Citizen Dane laver han brandingfilm mv. for kunder som Mærsk, Novo Nordisk, PET, ISS, Bestseller og Rolls-Royce.

ProAV Digital

ProAV 3DIGI 19 forside WWW

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Schmidts Radio
  • Test 4K kamera
  • DPA 6060/6066
  • ISE 2019
  • AFUK

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her