20. januar 2015

JP lancerer også web-TV

Jyllands-Posten skærper indsatsen på webtv i foråret med flere nye programmer på Jp.dk. Det fremgår af en pressemeddelelse fra mediehuset. Premiereprogrammet bliver det politiske magasin 'Cordsen & Co', hvor leder af Jyllands-Postens politiske redaktion på Christiansborg, Christine Cordsen, hver fredag sammen med en gæst dissekerer ugens store politiske historier.

 

"Med terrorangrebet i Paris har valgåret 2015 fået en start, der har sendt partilederne ud i en svær politisk balancegang. Flere af dem har været tvunget ud i kunsten at undsige en partifælle. Det kommer naturligvis til at fylde i det første program," siger Christine Cordsen.

 

Programmet er det første i en række nye tv-magasiner, der går i luften i den kommende tid, skriver mediehuset. Udlandsredaktør Flemming Rose får sit eget udenrigsmagasin, og debatredaktør Jette Elbæk Maressa skal styre ordene i et nyt ugentligt debatprogram.

 

"Tiden hvor web-tv kun var skøre videoer er for længst forbi. Vi kan se på vores seertal, at vores seere, i højere grad vælger at se vores længere formater, som features og studieinterviews," udtaler tv-redaktør Rasmus Benzon. Studieprogrammerne optages i et nyt tv-studie på Rådhuspladsen i København.

ProAV Digital

ProAV 3DIGI 19 forside WWW

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Schmidts Radio
  • Test 4K kamera
  • DPA 6060/6066
  • ISE 2019
  • AFUK

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her