6. november 2010

Indisk fiberproducent øger indtjeningen

Selskabet, som har været repræsenteret i Norden siden maj i år, har netop offentliggjort halvårsregnskabet for regnskabsåret 2011, som sluttede den 30. september. Sterlite bibeholdt en indtjening på driften på 18 pct., mens den samlede indtjening steg til 13 pct. i forhold til første halvår sidste år.

Sterlite offentliggør ikke tal fra de enkelte markeder, men ifølge regnskabet hentes 29 pct. af omsætningen på de internationale markeder, heraf 42 pct. i USA og Europa. Ifølge Søren Petersen, der er ansvarlig for Sterlite i Norden, har selskabet klare internationale ambitioner og går efter at få en markant position på udvalgte markeder, herunder også i Norden hvor målet er at være blandt top 3.

-Der er en konsolideringsbølge i gang i fiberbranchen, men vi har et solidt bagland, som giver os muskler til at ekspandere på egen hånd. Sterlite Technologies skiller sig markant ud på produktion og pris i forhold til vores konkurrenter på globalt plan. Vores priser ligger typisk 10-15 pct. under markedsprisen, og samtidig følger vi en målrettet standardiseringsstrategi, siger Søren Pedersen, Nordic Regional Manager i Sterlite Technologies.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her