3. september 2013

Gong vil producere flere dokumentarer

Der er kun sjældent penge i det. Men det giver prestige og kan sætte dagsorden, og det kan tiltrække og holde på dygtige medarbejdere. Derfor vil tv-produktionsselskabet Gong lægge flere kræfter i dokumentargenren.

Produktionsselskabet, der er kendt for fakta- og realityserier som ’BS og Basserne’, 'Bypiger søger Bonderøve' og ’Savnet’ på TV 2, har etableret en dokumentargruppe, der skal opprioritere den – kommercielt – lidet attraktive genre. 

 

”Mange produktionsselskaber vælger enkeltstående dokumentarer fra, fordi det er svært at få økonomien til at hænge sammen. Det er ærgerligt, for der er rigtigt mange tilrettelæggere i vores branche, der brænder for at fortælle de her historier,” siger Stine van der Sterren Enevoldsen, faktachef i Gong og leder af dokumentargruppen, der ikke er en isoleret gruppe, men består af medarbejdere, der også samtidig udfylder andre roller i Gong.  

 

Gong har produceret en stribe dokumentarer de seneste år til både DR1, DR2 og TV 2, men nu vil selskabet skrue op for produktionen.

 

”Vi kommer til at se flere dokumentarer. Jeg vil ikke sætte tal på, men jeg håber, at vi som minimum har to eller tre ude om året. Det må være ambitionen,” siger Stine van der Sterren Enevoldsen.

 

 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her