24. maj 2011

Forbrydelsen vandt en BAFTA

 Prisen blev overrakt på direkte tv på tv-kanalen BBC One. Det hele foregik i Grosvenor Hourse i London, hvor én af Storbritanniens mest kendte nyhedsværter, Sir Trevor McDonald, var vært for uddelingen af statuetterne.

Hæderen kommer, efter at ’Forbrydelsen’ nærmest har fået kultstatus i Storbritannien de seneste måneder, hvor mange hundrede tusinde seere har fulgt med i Sarah Lunds opklaring af mordet på Nanna Birk Larsen på tv-kanalen BBC4.

Det var seriens hovedforfatter Søren Sveistrup, den konceptuerende instruktør Birger Larsen, skuespiller Sofie Gråbøl og seriens producent Piv Bernth fra DR Fiktion, der var til stede i London for at modtage prisen.

”Vi er meget stolte over, at ’Forbrydelsen’ har været i konkurrence med så store internationale produktioner og så kunne slå dem på målstregen. Det er en stor hæder til holdet bag serien og til DR, som turde satse på den i sin tid. ’Forbrydelsen’ er en modig og nyskabende serie’, der tager sin tid og fordyber sig, og det er der nu sat pris på. Dejligt!” siger producent Piv Bernth.

Billede: DR

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her