22. september 2010

Folketinget vælger Boxer som tv-udbyder

 Der er tale om 400 tilslutninger, som nedtages med én antenne på toppen af Christiansborg, og som fordeles via det eksisterende fællesantenneanlæg til de enkelte kontorer og værelser.

Boxers løsning giver mulighed for, at alle i huset kan vælge mellem Boxers mange tv-kanaler og selv skræddersy sin egen tv-pakke frit efter Boxers velkendte pakkestruktur med temapakker og mulighed for valg af enkelt-kanaler.

- Vi er glade for at kunne vise, at Boxer ikke bare er et populært valg i mange private husstande, men at tv via antenne også kan leveres til fællesantenner og give den enkelte bruger mulighed for at vælge sine egne, foretrukne tv-kanaler. Det er kun Boxer, som kan levere tv-signaler til fællesantenneanlæg, hvor den enkelte bruger frit kan sammensætte sin individuelle tv-pakke, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV.

Folketinget modtager allerede ni public service-kanaler og har derudover valgt at få CNN og TV 2 NEWS til samtlige tv-apparater i huset, så alle automatisk modtager 11 tv-kanaler.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her