Fohhn Morten

Af Jens Walther, 18. maj 2016

Fohhn i Danmark

Det tyske højttalerfirma har skiftet strategi i Danmark, hvilket betyder at de i fremtiden ikke har en distributør, men en konsulent/repræsentant, som vil tage sig af både salg, projektsamarbejde og support. Til at klare denne opgave har Fohhn lavet aftale med et velkendt ansigt i den danske proaudio branche, Morten Laulund Uldbæk. Han har i sine tidligere job skulle have den dybere indsigt omkring digitale mixerpulte bl.a. fra Midas og Solid State Logic. Men i det nye job drejer det sig om højttalere og i høj grad højttalere til installationsmarkedet, hvor Fohhn har et stærkt brand.

Morten Uldbæk udtaler: ”AV installation er det vigtige marked for Fohhn. I mange af Fohhn’s søjlehøjttalerne er der forstærkere og DSP på hver af de mange højttalere i søjlen. Og det betyder, at der er en helt fantastisk styring på, hvor højttalerne skal skyde hen; og lige netop denne beam styring er en af Fohhns helt store forcer. Vi får mange store opgaver, netop fordi vi er eksperter i denne højttaler styring. Informationsteknik har bl.a. leveret en meget stor højttalerinstallation til Dansk Industri, hvor denne teknologi er brugt. Samtidig ser søjlehøjttalerne fra Fohhn rigtig godt ud, så vi kan sagtens også blive arkitektens bedste ven.”

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her