14. marts 2011

Flot premiere til ny krimiserie

 Seertallet på 1.477.000 er det højeste til en dansk fiktionsserie på TV 2 siden premieren i december 2008 på familiejulekalenderen ”Mikkel og Guldkortet” og siden første sæson af politiserien ”Anna Pihl” i foråret 2006.

Blandt de 21-50-årige var seertallet til ”Den som dræber” på 702.000 – det højeste seertal til dansk tv-fiktion siden afsnit af ”Forbrydelsen II” på DR1 i efteråret 2009.

- Med ”Den som dræber” er TV 2 inde i superligaen af danske krimier. Det er samtidig den foreløbige kulmination på en bevidst strategi om at rykke TV 2 en klasse op på fiktionsområdet. Jeg er pavestolt over ”Den som dræber” – og fantastisk at se, at danskerne i dén grad har taget serien til sig, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

- ”Den som dræber” er frugten af et gedigent udviklingsarbejde, som blev indledt for 4 år siden. Med Elisabeth Egholm, Miso Film og vores egne redaktører synes jeg, vi formår at bygge videre på den moderne skandinaviske udvikling inden for krimi med dens helt særlige råhed og spænding. Når man ser ”Den som dræber” sidder man helt yderst på stolen, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her