15. juni 2011

Endnu en pris til Borgen

 Blandt de øvrige nominerede i kategorien var for eksempel skuespillere fra serierne ’Mad Men’, ’Lost’ og ’Downtown Abbey’, men også skuespillere fra mere ukendte australske, canadiske, mexicanske, russiske og sydkoreanske dramaserier.

Det var under overværelse af Monacos fyrst Albert, at Sidse Babett Knudsen modtog Guldnymfen. Festivalen blev grundlagt af hans far, nu afdøde fyrst Rainier, tilbage i 1961, og siden 1988 har fyrst Albert været formand for den.

Udover æren fik Sidse Babett Knudsen også en kopi af guldstatuetten ’The Salmacis Nymph’, som den monegaskiske skulptør Francois-Joseph Bosio (1768-1845) har lavet oprindeligt, som i dag står på Louvre-museet i Paris.

Sidse Babett Knudsen holdt sin takketale i Monaco på fransk. Hun sagde:

"Jeg er stolt af at være med i en serie, der er så ambitiøs, at den behandler både politiske temaer og menneskelige konflikter. 'Borgen' er en serie, der formår at underholde - samtidig med at den giver folk noget at tænke over, og det har jeg stor respekt for," siger hun og tilføjer:

"Jeg har levet med denne rolle i to år nu. Vi slutter på anden sæson i næste uge, og i denne uge blev serien solgt til USA. Sikke en finale! Jeg er meget overrumplet og beæret over at få så fin en pris."

Foto: Rasmus Thorsen

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her