20. september 2010

DR1 får nyt fælles nyhedsstudie

Centralt i det nye studie - såvel visuelt som formidlingsmæssigt - står en 22,5 x 1,73 meter LED-skærm, som med sine i alt 39 m2 giver nye muligheder for formidling, idet man både kan fokusere på det helt centrale billede eller hovedperson i en given historie, men også samtidig kan håndtere at vise flere interviewpersoner i dialog med hinanden samt tilhørende grafikker, så det løfter formidlingen, perspektiverer og skaber overblik.

 

Studiet er indrettet, så det både kan sende de daglige faste formater, hvor der kun bruges en mindre del af studiet og så det helt store udtræk, som kan bruges ved større nationale begivenheder, fx ved det kommende folketingvalg.

 

I nederste venstre hjørne vil man kunne se det klassiske 'øje'-logo, som var DR's primære nyhedsvartegn igennem årtier, reintroduceret som en gennemgående detalje i samtlige programmer fra nyhedsstudiet og således brugt mere prominent end i de senere år.

 

- 'Øjet' er en lille detalje, som imidlertid er meget betegnende for nyhedernes nye design og studie: Man kan på en måde sige, at det gamle 'øje' er kommet i spil igen som et symbol på den høje troværdighed, som DRs nyheder i brugernes opfattelse har som sit fornemste arvesølv, og som vi holder i hævd, samtidig med at vi holder os i selv til ilden, så vi konstant fornyer os selv til gavn for licensbetalerne, påpeger Ulrik Haagerup.


 

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her