4. februar 2015

DR fik 5 Robert-priser

Skuespillerne fra serien Arvingerne sæson 1 gjorde rent tv-bord og sejrede i fem ud af de fem kategorier, hvor det var muligt for serien at få en Robert.

 

’Arvingerne’ fik en Robert for at være ’Årets danske tv-serie’, mens Carsten Bjørnlund modtog en Robert for ’Årets mandlige hovedrolle i tv-serie’. ”Søster” Trine Dyrholm kunne tage hjem med statuetten for ’Årets kvindelige hovedrolle i tv-serie’, og også en anden af deres søskende i serien, havde grund til eufori – for en gangs skyld. Mikkel Boe Følsgaard, der spiller Emil i ’Arvingerne’, fik en Robert for ’Årets mandlige birolle i tv-serie’, mens Lena Maria Christensen fik statuetten for sin rolle som Solveig i ’Arvingerne’.

Det var 31. gang, Danmarks Film Akademi uddelte Robert-statuetter. Det er akademiets 1650 medlemmer, der har stemt om de endelige prismodtagere i samtlige kategorier, og udover tv blev der også uddelt Robert’er i en lang række filmkategorier.

 

Se alle vinderne her

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her