INAVAWARD19 AJ

På billedet ses Anders Jørgensen med den flotte pris.

Af Birgit Waltenburg, 10. februar 2019

Dansker i fornemt selskab

Anders Jørgensen fra Stouenborg er som den første dansker nogensinde kommet i fornemt selskab ved AWARD uddelingen InAVate AWARD i Amsterdam. Ved en prisceremoni 5. februar vandt han prisen for "Consultant of the Year"  - og slog konsulenter fra England, USA, Tyskland og Dubai.

'Denne pris er noget helt særligt. Den gives af en samlet branche under den store messe ISE og feltet er altid er meget stort, udtaler en overrasket og stolt Anders Jørgensen. 

Når Anders Jørgensen modtog prisen og slog topprofessionelle kollegaer fra hele verden, var det dels for arbejdet som konsulent på ATPs renovering af Falconer Salen dels for integrationen af et aktivt akustisk system på Karolinska Instituttet i Stockholm. Endvidere har Anders Jørgensen arbejdet målrettet for at implementere VR som en aktiv del af konsulentydelsen. På den måde kan man mere visuelt korrekt præsentere integreringen af AV, lyd og lys i moderne byggeri.

Læs mere om, hvordan Stouenborg bruger VR i deres arbejde

Prisuddelingen er kulminationen på de sidste 10 års arbejde, hvor Anders sammen med forretningspartneren Kasper Stouenborg har stået i spidsen for Stouenborg ApS og deres arbejde med integration af AV, lyd og lys. Stouenborgs kunder tæller blandt andet Fredericia Teater, Mærsk Fonden, Novo Nordisk Fonden og Københavns universitet samt Den Blå Planet. 

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her