24. juni 2010

Danske egenproduktioner på TV3

 
Man tilskriver fremgangen en række gode egenproduktioner, eksklusive sportsrettigheder samt fantastiske film og serier. Derfor satser TV3 også i efteråret på en række nye, danske egenproduktioner.

”Om kort tid går vi i gang med optagelserne til en ny programserie om danske bartendere, der arbejder i Sunny Beach, Bulgarien, og så er vi i fuld sving med at optage en række programmer med reality-fænomenet Amalie fra Paradise Hotel. Det bliver en serie om Amalie, livet efter Paradise Hotel og om det tætte forhold hun har til sin mor”, fortæller programdirektør Pil Gundelach Brandstrup. 

Derudover byder efteråret på en ny sæson af Til middag hos…, ligesom Robinson Ekspeditionen, Luksusfælden og Fangerne på Fortet også vil være på programmenuen. Og så kan seerne glæde sig til nye sæsoner af reportagesucceserne Hospitalet og Politistationen - sidstnævnte på TV3+. Herudover er der planer om at lancere anden sæson af Danske Hollywoodfruer i en eller anden form, mens TV3 i oktober igen er klar med det store indsamlingsshow BrystGalla i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Ligesom Hjælp, jeg er i Japan! kommer også på skærmen til efteråret. 

”Og så er det langt fra slut med nye egenproduktioner. På nuværende tidspunkt kan jeg bare sige, at bryllupper vil komme i fokus på TV3 i efteråret, ligesom en portrætserie, som vil gå tæt på kendte danskere og deres børn, gør det. Og så har vi yderligere et par kort i ærmet. Vi er meget ambitiøse for efteråret og tror på, at massive investeringer i danske TV-programmer er vejen frem,” siger TV3’s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her