1. september 2010

Bedste august nogensinde for SBS TV

 
Væksten i seerandele kom fra både Kanal 5, Kanal 4 og 6’eren, som alle tre har haft markante stigninger i forhold til samme måned sidste år.

Kanal 5 oplevede sin bedste august nogensinde og havde en stigning i seerandel på 26 procent i målgruppen 15-50 år sammenlignet med samme periode sidste år.
6’eren har også haft stor seersucces i august efter starten på Premier League, som kanalen dækker med op til fem kampe fra hver spillerunde. Seerandelen for 6’eren er i august steget med 25 procent sammenlignet samme måned sidste år.

- Det er dejligt, at vi fortsætter med at tage seerandele fra vores konkurrenter. Vores fokus er nu at levere et stærkt program for efteråret, som vi har store forventninger til, siger Henrik Ravn, adm. direktør i SBS TV.

ProAV Digital

ProAV818 forside NETNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • IB4 mødelokaler
  • Unico-Gruppen
  • Brug en gimbal
  • LED-lamper
  • Mediatec udvider

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her