2. marts 2011

6eren vokser med 50 procent

 Januar og februar 2011 var 6'erens seerandel 3,8 i målgruppen 15-50, mens den var 2,6 i samme periode sidste år. 6’eren kunne fejre det flotte resultat med seerrekord for det højeste antal seere til en Premier League-kamp, da der var 180.000 seere til opgøret mellem Chelsea-Manchester United som blev vist tirsdag aften.

6'erens vækst i de to første måneder af 2011 skyldes primært den massive satsning på Premier League, som 6'eren viser op til seks kampe fra i hver runde. Men også eftermiddagsfladen på 6'eren har fået et markant løft med programsatsningen Herregrineren, som har løftet seningen med 77 procent i forhold til samme periode sidste år.

Samlet havde 6'eren i årets to første måneder en større share end både Discovery og TV 2 Sport tilsammen i målgruppen 15-50. 6'eren blev for to måneder siden lanceret i en HD-version, der som udgangspunkt vil vise alle nye film, serier og Premier League-fodbold i ægte HD-kvalitet.

ProAV Digital

ProAV9 NOV18 ForsideNyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Østre Gasværk
  • Expo-reportage
  • DJI Ronin
  • RAW video
  • Comtech

Læs alt lige her

DEShow 2019

Danish Entertainment Show er en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen viser hvad de kan, og branchens førende distributører/ forhandlere præsenterer det største udvalg af innovative løsninger, teknologier og produkter

Se mere her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her