Medieskolerne Expo18

Af JOS Svendsen, 10. december 2018

ProAV Expo 2018: Medieskolerne – nu med collimator!

Medieskolerne havde som sædvanlig en konkurrence, hvor man kunne vinde en helt (som sædvanlig) særlig præmie. I år var det et fonduesæt, hvor den heldige vinder blev Nicolaj Steffensen fra In-Site. Beklageligvis var der ingen vinder af konkurrencen om at gætte vægten af det halloween-græskar som Medieskolerne også havde medbragt.

Den store attraktion var dog den collimator som Medieskolerne havde kunne anskaffe takket være et bidrag fra en fond.En collimator er et måleinstrument til optikker. Den sender parallelle lysstråler ind i en optik, så man kan måle opløsning, farvegengivelse og andre optiske egenskaber ved en optik. Skolerne ønsker at bruge enheden i undervisningen, så eleverne netop kan bidrages med praktisk viden om optikker. Den købte enhed er specielt velegnet til undervisningsbrug, idet den har indbygget et videokamera, så måleresultaterne kan vises på en monitor. Normalt er der kun et okular på en collimator, idet disse enheder er enmandsbetjente.

Læs ProAV Expo 2018 Highlights her

ProAV Digital

Forside ProAV1 19 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Event Expo
  • Nyt lys i Operaen
  • VR visualisering
  • Nem redigering
  • Storage-løsning

Læs alt lige her

Abonnement på ProAV Magasinet

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for AV-branchen. Modtag vores trykte udgave af ProAV Magasinet for kun kr. 250,- *

...Abonner lige her

*alle priser er ekskl. moms og levering

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her