Læsernes Award for bedste AV-virksomhed

Gavekort 600x263px

Vær med i lodtrækningen om 5 gavekort til Gavekortet.dk

Produkter er en ting, men det er menneskene bagved, der gør forskellen. Den forskel ønsker vi, at vores læsere skal kunne give en stemme. Det kan være en forhandler, et uddannelsessted, en udlejer, en servicevirksomhed eller andet. Vi ved, at der er stor fokus på kundepleje og god service i branchen. Det er i dag en simpel nødvendighed for at være konkurrencedygtig.

Vi ved også at det kan være svært lige at få overskuddet til at sende ros til nogen. Vi vil så gerne give vores læsere en ekstra chance her.  For ros er produktivt, den giver det klap på skulderen, som får en virksomhed til at gøre sig lidt ekstra umage næste gang. Ros er fremadrettet, brok er ikke. Og tænk på at ros både kan være for den rigtig gode indsats, men det kan også være at en dårlig situation er blevet vendt til noget godt, fordi der er blevet gjort den ekstra indsats, der gjorde forskellen.

Så tøv ikke! Det er dagens gode gerning, der virkelig kan gøre en forskel. Og det er en forskel, som både bringer et smil på læben af de eller den, der modtager rosen, men også hos de næste, der kommer i kontakt med dem.

Det er vores ønske at støtte og belønne branchen for den gode indsats. Og vi kan se, at branchen udvider sig. Interessen for Monitor Expo 2016 viser det. Og når der nye kunder i butikken, så er top service det middel, der giver de vedvarende positive dialoger.

Læserne kan frit indstille virksomheder eller organisationer. Det skal bare være nogen, som er repræsenteret i Danmark. Og vi vil rigtig gerne have en begrundelse også. Den behøver ikke at være lang. ”Fantastisk service” er fint nok.  Den virksomhed eller organisation, der får flest stemmer vinder. Nummer to og tre bliver naturligvis også nævnt ved award-uddelingen.

Vi skal have dit svar senest fredag den 12. oktober kl 16.

ProAV Digital

Forside 2 20

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Wedio
  • Zoom F6
  • Hotel Ottilia
  • Reflektorer
  • Lumix S1H
  • ISE 2020

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her