Sociale medier illustration

Af Birgit Waltenburg, 27. februar 2017

Youtube lancerer TV-kanal

Tjenesten skal hedde YouTube TV, og det er meningen, at den skal tiltrække yngre generationer med nyheder, film og tv-programmer, udtaler YouTube-chef Susan Wojcicki ifølge nyhedsbureauet AFP.

Lanceringen bliver set som en direkte udfordring af traditionelle tv-selskaber og tv-udbydere, for i modsætning til de fleste traditionelle udbydere vil YouTube TV ikke kræve, at man binder sig til en tv-pakke med en lang række kanaler, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Kanalen vil komme til at koste 35 dollar om måneden. Hver abonnent kan oprette seks brugere. "Youtube TV er lavet specifikt til at imødekomme behovene fra en ny generation af tv-fans. De vil se, hvad de vil, hvor de vil, hvornår de vil, uden at de forpligter sig," sagde Wojcicki under en briefing via Youtube.

Youtube TV vil også tilbyde det brugerindhold, der bliver genereret på portalen Youtube.com hver måned. Tv-kanalen vil blive gjort tilgængelig på alle former for platforme. USA bliver i første omgang det eneste marked, Youtube TV bliver lanceret.

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her