Jan Neiiendam bliver ny adm

Foto: Helle Moos

Af Birgit Waltenburg, 2. december 2019

Vision Denmark får ny direktør

Jan Neiiendam bliver fra årsskiftet adm. direktør for Vision Denmark, der er en erhvervsklynge for den digitale visuelle industri, hvor bl.a. Producentforeningen, Nordisk Film og Unity Technologies står bag. Det oplyser Vision Denmark i en pressemeddelelse.

Jan Neiiendam kommer fra Producentforeningen siden 2009 og har bl.a. været vicedirektør og senest konstitueret adm. direktør.

Jan Neiiendam har selv været med til at stable Vision Denmark på benene og bliver som adm. direktør bl.a. sat i spidsen for at opbygge et sekretariat og søsætte et nyt samarbejde med Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

"I min tid i Producentforeningen har jeg samarbejdet med mange talentfulde og passionerede mennesker, og jeg har haft det privilegium at arbejde for dem for at forbedre deres rammebetingelser og vækstplaner. Jeg ser frem til fortsætte dette arbejde og til at løfte opgaven sammen med mange gode kræfter forenet i Vision Denmark," udtaler Jan Neiiendam i meddelelsen om sit kommende job.

Vision Denmark er et erhvervsklyngeprojekt, som i et partnerskab mellem private virksomheder og organisationer fra hele Danmark skal skabe vækst og arbejdspladser inden for spil, film, tv, animation og nye teknologier som VR & AR. 

Vision Denmark blev stiftet den 1. januar 2019 af bl.a. Producentforeningen, Nordisk Film, SYBO, Unity Technologies og en række stærke regionale organisationer som bl.a. Filmby Aarhus, FilmFyn og The Animation Workshop i Viborg. 

Producentforeningens adm. direktør Jørgen Ramskov glæder sig til det nye samarbejde med både Vision Denmark og Jan Neiiendam: 

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Vision Danmark om det erhvervspolitiske arbejde, og Jan er den helt rigtige til at stå i spidsen for at skabe vækst for indholdsproducenterne og skabe nye fælleskaber i brancherne. Vi kommer til at savne ham her i Producentforeningen, hvor han især har arbejdet med netop de erhvervspolitiske rammevilkår, men vi har tænkt os at arbejde tæt sammen også efter 1. januar”. 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her